Корпоративни символи

За SoftServe

SoftServe е водещa компания за технологични решения, специализирана в разработването на софтуерни продукти, приложения и услуги. От 1993 г. ние сме били в партньорство както със стартиращи фирми, така и с големи предприятия, за да им помогнем да ускорят растежа и иновациите си, да трансформират оперативната си ефективност, и да предоставят нови продукти на пазара.

За да постигнем това, ние създадохме силен екип от най-ярките и амбициозните умовете в индустрията. Създаваме близки отношения, основаващи се на доверие, с нашите клиенти, за да можем наистина да разберем техните нужди и да им доставим интуитивен софтуер, който надхвърля техните очаквания и ускорява техния успех.

Нашият опит се простира от Big Data / Analytics, Cloud, Сигурност и UX дизайн до Internet of Things, Digital Health и Digital Transformation. С офиси в цял свят и развойни центрове в цяла Източна Европа, ние измерваме нашия успех с успеха на нашите клиенти.

SoftServe маркетинг  контакти

Искате да организирате интервю, да получите оферта или да говорите с представител на фирмата? Свържете се с нашия PR екип на PR@softserveinc.com или ни се обадете на:

Украйна

Tel: +380-32-240-9090 x3590
UAPR@softserveinc.com

САЩ

Tel: 866-687-3588 x1282
USPR@softserveinc.com

Обединено Кралство

Tel: +44-203-519-1216 x1282
EUPR@softserveinc.com

SoftServe Лого

Търсите нашето лого? Изтеглете за печат или уеб версията долу – или се свържете с нас за по-различен размер / формат.

Основно лого

PNG (RGB) PNG (RGB+alpha)
CDR (CMYK) CDR (RGB) CDR (PANTONE)
SVG (RGB)