Конференція «Education for Entrepreneurship and Innovation» – історія успішних Start-UP’ів!

31 юли 2014
Новини за компанията

Захід розпочався з ранкової кави та реєстрації. Після цього Тарас Кицмей, член Ради директорів компанії SoftServe, привітав учасників проекту з успішним фіналом. «Лідери ніколи не скиглять. Якщо їм щось не подобається, вони створюють середовище у якому їм буде комфортно», – сказав Тарас Володимирович. А потім ще додав: «Головне не швидко бігти, а знати напрямок».

DSC_1472

Вітальне слово мали й інші партнери проекту:  Ігор Катерняк, президент громадської організації Українська система дистанційного навчання та Вікторія Лобода, викладач Університету імені Івана Франка. На скайп-зв’язок вийшов Thomas Arctaedius, CEO at Ayond, партнер зі шведської сторони.

колаж 1

У рамках проекту, учасники проходили стажування у компаніях-партнерах. Кожен них розказував про свої враження від проекту. Маркіян Юськів, проходив стажування у нашій компанії та тепер він наш колега )

DSC_1578

На каво-перерві дехто пригощався смаколиками, дехто змагався на «футбольному полі», а дехто просто спілкувався з колегами.

колаж2

Після цього Дмитро Малєєв, Mobile Software Engineer, N-iX, розповів про Геймифікацію, а Олександр Краковецький, СEO, DevRain Solutions & Microsoft Regional Director, про ”Mobile StartUps”.

колаж 4

Натхненні доповідями «випускників» проекту та спікерів, учасники конференції почали брейнштормити над власними StartUp’ами.

DSC_1843

Після презентацій своїх ідей, найбільше паперових лайків отримала команада «А», яка була повністю «укомплектована» нашими колегами J Вони придумали додаток, який допомагатиме людям бути пунктуальними та отримали за це сертифікати на дистанційне навчання від Microsoft.

DSC_1965

Завершилася подія спільною фотографією і вечіркою )

DSC_1958