Професионален растеж в SoftServe България!

26 авг 2016
Новини за компанията
Ние, в SoftServe, вярваме, че нашето най-голямото съкровище са нашите хора!

Ето защо, разработихме Abiliton програма за изграждане на развитие на потенциала. Abiliton е професионална среда за развитие, създадена специално за служителите на SoftServe да ги подкрепя в постигането на пълния им потенциал.

За да помогхем на нашите хора да израстват, ние въведохме детайлна кариерна карта, компетентностен модел, програма за сертифициране и специално проектирана роля – Кариерен Съветник – който води стъпка по стъпка нашите колеги по пътя към мечтаната роля и гарантира, че нашите служители имат всички инструменти и ресурси за постигане на желаното професионално развитие.

Дали сме успява да постигне това, за което е създадена програмата? Изглежда, че постиженията говорят сами за себе си. В SoftServe България, от началото на 2016:

• 13 от нашите стажанти бяха повишени към позиция Младши специалист;
  • 11 от тях са вече взели съответните международни сертификати и са поели ролята на Abiliton-Pro Junior;
  • 1 от колегите ни покри изискванията и вече е Intermediate;
  • 5 направиха още една крачка напред и станаха Abiliton-Pro Intermediate;
  • 2 от опитните ни колеги бяха повишени към Abiliton-Pro Senior;
  • 1 разшири своите хоризонтите, като стана сътрудник PMO към отдела за Управление на Проекти.

Кариера в SoftServe е работата в екип. Ние предоставяме на нашите служители всички възможности за професионално развитие, за да станат истински експерти в своята област. Ние винаги приветстваме желанието на нашите служители да покоряват нови върхове и да развиват себе си.

Честито на всички наши колеги, които са направили първите стъпки по пътя им към желаното професионално ниво през последните месеци и се надяваме този стремеж и ентусиазъм да ни води в още по-голяма степен и през следващите месеци!