Informacje dla mediów

O SoftServe

SoftServe to wiodący dostawca rozwiązań technologicznych specjalizujący się w rozwoju oprogramowania i usługach doradczych. Od 1993 jesteśmy partnerem dla różnych organizacji zarówno  start-upów i dużych przedsiębiorstw, którym pomagamy w rozwoju ich organizacji, innowacji, wsparciu wewnętrznej efektywności oraz wprowadzeniu nowych produktów na rynek.

Aby osiągnąć zamierzone cele, zbudowaliśmy silny zespół najbystrzejszych i najbardziej dociekliwych umysłów w naszej branży, nawiązujemy bliskie relacje dot. współpracy z naszymi Klientami, dzięki czemu możemy naprawdę zrozumieć ich potrzeby, a potem dostarczać intuicyjne oprogramowanie, które przekracza ich oczekiwania.

Nasze doświadczenia rozciągają się pomiędzy takimi obszarami jak Cloud, bezpieczeństwo, UX design, Big Analytics oraz Internet of things, mamy biura na całym świecie i centra rozwojowe w Europie Środkowej.

Newsroom

Jeżeli chcesz umówić wywiad, dostać ofertę lub skontaktować się z przedstawicielem firmy? Skontaktuj się z naszym zepołem PR pod adresem PR@softserveinc.com lub zadzwoń pod wybrany numer telefonu

Ukraina

Tel: +380-32-240-9090 x3590
UAPR@softserveinc.com

Stany Zjednoczone

Tel: 866-687-3588 x1282
USPR@softserveinc.com

Wielka Brytania

Tel: +44-203-519-1216 x1282
EUPR@softserveinc.com

Logotypy SoftServe

Szukasz naszego logo? Pobierz wersję jaką potrzebujesz lub skontaktuj się z nami w celu uzyskania innych formatów czy rozmiarów.

Logo podstawowe

PNG (RGB) PNG (RGB+alpha)
CDR (CMYK) CDR (RGB) CDR (PANTONE)
SVG (RGB)
PDF (CMYK) PDF (RGB) PDF (PANTONE)

Logo podstawowe. Wersja odwrócona.

PNG (RGB)
CDR (CMYK) CDR (RGB) CDR (PANTONE)
SVG (RGB)
PDF (CMYK) PDF (RGB) PDF (PANTONE)