Конференція «Education for Entrepreneurship and Innovation» – історія успішних Start-UP’ів!

Thursday July 31st, 2014
Новини компанії
26 липня відбулося святкове завершення спільного проекту України, Швеції та Грузії «Education for Entrepreneurship and Innovation». З українського боку партнером проекту виступила компанія SoftServe, яка завжди підтримує розробників програмного забезпечення у їхньому бажанні вчитися та розвиватися.

Захід розпочався з ранкової кави та реєстрації. Після цього Тарас Кицмей, член Ради директорів компанії SoftServe, привітав учасників проекту з успішним фіналом. «Лідери ніколи не скиглять. Якщо їм щось не подобається, вони створюють середовище у якому їм буде комфортно», – сказав Тарас Володимирович. А потім ще додав: «Успіху досягають не ті, хто швидко біжать, а ті, хто знають напрямок куди рухатися».

DSC_1472

Вітальне слово мали й інші партнери проекту:  Ігор Катерняк, президент громадської організації Українська система дистанційного навчання та Вікторія Лобода, викладач Університету імені Івана Франка. На скайп-зв’язок вийшов Thomas Arctaedius, CEO at Ayond, партнер зі шведської сторони.

колаж 1

У рамках проекту, учасники проходили стажування у компаніях-партнерах. Кожен них розказував про свої враження від проекту. Маркіян Юськів, проходив стажування у нашій компанії та тепер він наш колега.

DSC_1578

На каво-перерві дехто пригощався смаколиками, дехто змагався на «футбольному полі», а дехто просто спілкувався з колегами.

колаж2

Після цього Дмитро Малєєв, Mobile Software Engineer, N-iX, розповів про Геймифікацію, а Олександр Краковецький, СEO, DevRain Solutions & Microsoft Regional Director, про ”Mobile StartUps”.

колаж 4

Натхненні доповідями «випускників» проекту та спікерів, учасники конференції почали брейнштормити над власними StartUp’ами.

DSC_1843

Після презентацій своїх ідей, найбільше паперових лайків отримала команада «А», яка була повністю «укомплектована» нашими колегами. Вони придумали додаток, який допомагатиме людям бути пунктуальними та отримали за це сертифікати на дистанційне навчання від Microsoft.

DSC_1965

Завершилася подія спільною фотографією і вечіркою.

DSC_1958