Волонтери SoftServe висадили майже 500 дерев

Tuesday April 11th, 2017
Новини компанії
25 березня у Львові, Івано-Франківську, Чернівцях, Рівному, Києві, Дніпрі, Вроцлаві та Софії пройшла екологічна ініціатива SoftServe «Plant a Plant – Save the Land».

Загалом у акції взяли участь понад 100 працівників SoftServe з сім’ями.  Волонтери компанії висадили понад 470 дерев та кущів у парках та скверах міст, де розташовані розробницькі центри SoftServe.

18157615_248460242287583_6295433709931352106_n

«Різноманітні толоки відбуваються у нашій компанії щороку. Цього року ми вирішили висадити дерева, які приноситимуть красу і користь нашим містам і, на відміну від прибирань, лишаться на згадку, – розповідає CSR-менеджер SoftServe Ксенія Романюта. – Зараз в компанії триває низка екологічних ініціатив, зокрема, цієї весни SoftServe вперше долучився до глобальної ініціативи Earth Hour, ми започаткували кілька внутрішніх ініціатив, спрямованих на ощадне та відповідальне ставлення до ресурсів».

У Львові акція відбулася за підтримки Благодійного фонду «Принцип Синергії».

У квітні естафету «Plant a Plant – Save the Land» перейме харківська команда SoftServe, ініціативу планується також провести у американських офісах компанії.

^27F5C8734EE0D99DFA577C10C4CCCE80B56D9C4073D9464D93^pimgpsh_fullsize_distr

17499282_10211607987664239_345528052076990545_n