SoftServe та ADAM оголосили про стратегічне партнерство

Tuesday January 17th, 2017
Новини компанії
SoftServe, світовий лідер у сфері розробки програмного забезпечення та консалтингу та ADAM Software, провідний експерт в галузі Управління цифровими активами (УЦА), що нещодавно був оголошений лідером в управлінні цифровими активами за оцінкою The Forrester Wave™, оголосили про стратегічне партнерство.

В той час як ринок УЦА постійно зростає, важливо допомагати організаціям створювати, управляти та продукувати цифровий контент, що може забезпечити узгодженість між різними каналами. Це партнерство поєднує експертизу SoftServe у таких галузях як Користувацький Дизайн (Experience Design), Великі Дані та Поглиблений Аналіз Даних (Big Data and Advanced Analytics), Інтернет Речей (IoT) та Консалтинг з Цифрового Підприємства (Digital Enterprise Consulting), з цілісними можливостями ADAM’s Smart Content Hub™ – платформи з управління контентом, що залучає клієнтів та створює можливості для розвитку їхніх брендів.

«Вже понад 20 років SoftServe впроваджує інновації у цифровому середовищі, маючи широку R&D експертизу та вирішуючи комплексні бізнес задачі як для великих організацій, так і для компаній, що надають послуги програмного забезпечення цим організаціям – розповідає Robert Corace, EVP, Digital Disruption, SoftServe, – Ми завжди шукаємо шляхи розширення нашої глобальної партнерської мережі та збільшення цінності для наших клієнтів. Партнерство з ADAM дозволить SoftServe об’єднати масштабні програмні можливості та провідну експертизу в дизайні з найкращими в класі рішеннями з управління цифровими активами та інформацією продукту. Інноваційні пропозиції, що ми отримаємо в результаті цього партнерства, будуть незабаром представлені в нашому новому центрі Цифрового Дизайну в Остіні, шт. Техас, відкриття якого очікується вже найближчим часом».

Pieter Casneuf, CEO, ADAM Software, прокоментував: «Управління цифровими активами є важливою частиною більш масштабної технології маркетингу, яка керує медійним контентом, що орієнтований на клієнта. Разом з SoftServe, ми можемо представляти найкращі результати для організацій та їхніх проектів через DX Платформу. Ми пишаємось тим, що ADAM є частиною цієї платформи».

Ринковий фокус SoftServe на комерцію, медіа, фінансові сервіси та медицину добре поєднується з позиціонуванням та ринковим фокусом ADAM, створюючи потужну пропозицію цифрових сервісів. Утворені в результаті IP/акселератори нестимуть додаткову вартість та ряд переваг у вигляді зекономлених часу та коштів для клієнтів обох компаній.

Про ADAM

ADAM Software допомагає брендам отримувати найкращі результати у залученні клієнтів. Його Smart Content Hub допомагає клієнтам справлятись з більшістю сучасних маркетингових викликів. Наявна в хмарі чи на локації, ця платформа управління контентом може підлаштовуватись під підприємства всіх масштабів та будувати новий шлях мислення в управлінні користувацьким досвідом. Детальніше – на сайті http://www.adamsoftware.net