Волонтери SoftServe провели Літню школу для студентів програми Інтернету речей

Wednesday July 19th, 2017
Новини компанії
Упродовж 16-30 червня у головному офісі SoftServe пройшла Літня школа для студентів програми Інтернету речей Львівської політехніки.

Загалом у Школі взяли участь 18 студентів. Упродовж 2-х тижнів волонтери SoftServe проводили презентації та практичні заняття з студентами з Java (Hibernate/Spring)/Android, Business Model Canvas, а також виступали в ролі менторів для учасників Школи.

_MG_5717

Студенти працювали у командах, а в останній день двотижневого навчання презентували прототипи власних проектів. Серед них, зокрема, мобільний додаток на Android для пошуку компанії для прогулянок з домашніми улюбленцями. В подальшому розробники планують додати інтеграцію з Facebook, пошук домашніх тварин, що мешкають поблизу та оперативний пошук власника загублених домашніх тварин. Інший проект, розроблений студентами під час Літньої школи, дозволяє розпізнавати емоції людини на основі відеозаписів. Його планують імплементувати на основі Google Vison API та розгорнути на хмарній платформі Microsoft Azure.

2017-06-30 11.13.25

Зеновій Верес, керівник освітнього напрямку Львівського ІТ Кластеру та Abiliton Solutions Architect у SoftServe, від імені кафедри Комп’ютеризованих систем автоматики Національного університету “Львівська політехніка” та Львівського ІТ Кластеру висловлює подяку Андрію Юрені, Олегу Новосаду,  Тарасу Кривуляку і Ярославу Гарасиму за підтримку у проведенні Літньої школи ІоТ та внесок у покращення освіти ІТ-студентів Львова.